Antalya’da TUKDER’in Faaliyetleri Hızlandı

Afyon ve Burdur Sanayicilerimizin desteği ile başlayan TUKDER-ANTALYA faaliyetleri çok hızlı başladı. Bu hafta başkanımız Kadir BAŞOĞLU’nun katılımıyla da çeşitli seminer ve görüşmeler yapıldı…

İlk seminer 21 Mayıs 2015 tarihinde Antalya’nın büyük ilçelerinden Muratpaşa Belediyesinde yapıldı.. Belediye İmar işleri müdürlüğü teknik personelinin tam kadro hazır bulunduğu seminer son derece başarılı geçti. İnşaatlarda hatalı uygulamalarında anlatıldığı seminer belediye personelinin teknik bilgilerini daha da güçlendirdi.

image016

Bu program kapsamında 21 Mayıs 2015 tarihinde Antalya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ de ziyaret edildi. Özellikle Yapı Denetim Şube Müdürlüğü ziyaret edilerek inşaatlar ve uygulamalar hakkında bilgi alındı . En önemlisi İl Müdürlüğü teknik personelinin eğitim çalışması için söz alındı ve program yapıldı.

image020

Antalya’daki ikinci seminer 22Mayıs 2015 tarihinde Döşemealtı Belediyesinde yapıldı.. Yeni ve geleceği çok açık olan bu bölgede inşaatların fazlalığı çok dikkat çekici. Yine belediyenin teknik personeline verilen seminer son derece başarılı geçti. Özellikle yönetmeliklerdeki önemli detaylar anlatıldı ve inşaatlardan örnekler verildi..

image022 image024

Antalya programının son semineri, 22Mayıs 2015 tarihinde yine büyük bir yerleşim alanı bulunan Konyaaltı Belediyesindeydi… Seminere belediyenin ilgili tüm teknik personeli katıldı. Tuğla duvar detayları ve döşemelerdeki asmolen uygulamaları dikkat çekici bir şekilde izlendi , seminer sonu soru-cevaplar ile konu pekiştirildi..

image026 image028

Antalya bölgesinde yeni başlayan TUKDER faaliyetleri büyüyerek ve sektörümüze faydası çoğalarak devam edecektir.