Kiremit Piyasası Değerlendirme Toplantısı Çorumda Yapıldı

Türkiye Kiremit Sanayicilerinin bir araya geldiği, 2017 – 2018 yılı piyasa şartlarının değerlendirildiği,  “2018 KİREMİT PİYASASI DEĞERLENDİRME”  Toplantısı, 10 Mart 2018 tarihinde Çorum Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantı öncesi düzenlenen yemeğe katılan; Çorum Millet Vekili Ahmet Sami Ceylan, Çorum Valisi Necmeddin Kılıç, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal, TUKDER Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Başoğlu ve Kiremit Sanayicileri sektör hakkında görüş alış verişinde bulundu.

Kiremit Piyasası Değerlendirme toplantısının başında, Çorum Milletvekilleri Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt tarafından, sektöre yönelik bir konuşma yapıldı. Toplantının devamında Wacker ve IMCD sponsor firma temsilcileri tarafından birer sunuş yapıldı.  TUKDER ve YAPI AR-GE çalışmalarının anlatıldığı sunuşlardan sonra, sektör içi görüşmeler yapılarak, 2017 yılının değerlendirmesi ile 2018 yılı öngörüleri görüşülerek toplantı sonlandırıldı.