Tuğla ve Kiremit İle İlgili Antalya Manavgat’da Bilgilendirme Semineri Yapıldı

Antalya/ Manavgat’da 12 Ocak 2016 Salı günü, TUKDER tarafında tuğla ve kiremit konularında bilgilendirme semineri verildi. Seminere, Antalya Çevre ve Şehircik İl Müdürlüğü’nden Yapı Denetim Şube Müdürü Selim TUNCER, Manavgat Belediyesi Yapı Kontrol Şubesi personeli, Alanya Belediyesi İmar Müdürlüğü personeli, Alanya ve Manavgat İlçelerinde bulunan Yapı Denetim firmaları, Burdur/Bucak ve Afyon bölgelerindeki üyelerimiz katıldı.

Antalya/ Manavgat, Alanya 1. Isı bölgesinde bulunduğundan, uygulanabilecek duvar detayları (tek tuğla duvar, sandviç tuğla duvar ve mantolanmış tuğla duvar) TSE 825 EK-E’de baz alınan değerler, EPS Asmolen’in yangına karşı dayanıksızlığı ve belgesiz olarak şantiyede bulunduğu, CE ve G belgelerinin önemi, şantiyelerde taahhüt edilen bims ürünlerin değil farklı boşluklu olanlarının kullanıldığı konuları anlatıldı. Burdur/Bucak ve Afyon’lu üyelerimiz tarafından verilen öğle yemeği ile seminer sonlandırıldı.

resim_001-300x225