TUKDER İMSAD’ın Yönetiminde Yine Yer Aldı

TUKDER’ inde üyesi olduğu, Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği’nin (Türkiye İMSAD), 26 Şubat 2015 tarihinde 33. Olağan Seçimli Genel Kurul toplantısı yapıldı. Derneğimizi Yönetim Kurulu Başkanımız Kadir BAŞOĞLU temsil etti. Ayrıca Yönetim Kurulu Başkanımız Türkiye İMSAD’ ın Yönetim Kuruluna da seçildi. Yönetim kurulunun iki yılda bir seçildiği Türkiye İMSAD’da başkanlık görevine, Türk Ytong Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Hinginar oldu. Başkanlık görevini Dündar Yetişener’den devralan Fethi Hinginar, önceki dönemde Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görev yapıyordu.
Genel kurul toplantısında 2015-2017 dönemini kapsayan 2 yıl için görev yapacak Türkiye İMSAD’ın 18 kişilik yönetim kurulu belirlendi. Yönetim kurulunun aynı gün ilk toplantısında yapılan görev dağılımında; Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Hinginar, başkan vekilleri Oktay Alptekin (PÜKAD), Çetin Tecdelioğlu (Çetin Cıvata) ve Arif Nuri Bulut (İzocam) oldu. Kenan Aracı (Çuhadaroğlu) ile Mehmet Tunaman (Saint-Gobain Rigips) ise başkan yardımcılığı görevini üstlendiler.
Türkiye İMSAD’ın yönetiminde görev alan diğer üyeler ise şunlar oldu:
Dündar Yetişener (Fibrobeton), Mehmet Hacıkamiloğlu (Akçansa), Ferdi Erdoğan (Kaleseramik), Haluk Sarıaltın (Trakya Cam), Müfit Ülke (Duravit), Ercüment Yalçın (Wilo), Erdem Ertuna (Türk Demirdöküm), Ece Ceyhan Baba (Seranit Seramik), Bora Tuncer (Schneider Elektrik), Özgür Sezginer (Tepe Beton), Yener Gür’eş (TUCSA),Kadir Başoğlu (TUKDER), Mehmet Nazım Yavuz (ÇATIDER).

2-300x199 3-300x199 1-300x200